Hoe?

 

Een traject begint met een intake waarin de vragen, knelpunten en ontwikkelmogelijkheden onderzocht worden. Soms is er een vooronderzoek met observatie op de werkplek en gesprekken met betrokkenen. Aan de hand daarvan bekijken we wat de meest effectieve aanpak in de situatie is.

Dat kan bijvoorbeeld personal coaching zijn, maar ook een training, visie-sessie, cultuurinterventie of  teambuilding. Vooral een combinatie van personal coaching en training blijkt zeer effectief te zijn. Het oefenen van vaardigheden en samenwerken vindt in de groep plaats. De persoonlijke vragen en diepere groei in persoonlijke coaching.

Ik werk met alle niveau’s in een organisatie.  Voor wezenlijke verandering zullen directie, managers, teamleiders, meewerkende voormannen en de werkvloer moeten samenwerken. Dan komt de creativiteit, innovatiekracht en beweging los en vindt werkelijke transformatie plaats..

Het gaat over de echte dingen die op dat moment spelen. Ik ben minder van het ‘zenden’ en vooral van het goede vragen stellen, onderzoeken en uitproberen. Geen lange Power Points  of stukken theorie. Samen puzzelen en doorgangen vinden.

Interesse? Neem contact om de mogelijkheden te bespreken.